Laura Salmisen mainio alkueräpäivä toi jatkopaikan Ankarassa

7.6.2022 Laura Salminen onnistui mainiosti 5-ottelun maailmancupin alkueräpäivänä Turkin Ankarassa tiistaina ja selviytyi selkeästi välieriin. Salminen oli oman alkueränsä neljäs.

Salminen aloitti miekkailemalla 19 voittoa ja9n tappiota ollen eränsä kuudes. Uinnissa aika 2.24,18 riitti erän 13:nteen paikkaan ja tätä kautta mainioihin lähtöasetelmiin laser-runiin. Päätöslajissa Salminen oli eränsä kymmenenneksi nopein ja nosti sijoitustaan kuudennelta tilalta neljänneksi. Alkuerissä ei ole mukana esteratsastusta.

Laura Salminen:

- Alkuerä kisattu riittävän hyvin, niin leikit jatkuvat ainakin kahden seuraavan päivän ajan.  Päivä alkoi 9.30 miekkailulla. Se sujui mukavasti.

- Uinti oli heikompi esitys, mutta säilytin kuitenkin sillä asemani ja pääsin starttaamaan viimeiseen lajiin laser-runiin kuudennelta tilalta. Juoksu ja ammunnat sujuivat ok.

- Nyt loppupäivä lepoa ja keskiviikkona välierän miekkailuun.

Välieriin selviytyi karsinnasta 36 parasta ja lauantaisessa finaalikilpailussa nähdään välierien 18 parasta.  Ankaran kilpailu jatkuu keskiviikkona 8.6. välieräkilpailun miekkailulla ja muut välierän lajit kisataan torstaina 9.6. Finaalikisa on vuorossa lauantaina 11.6.

Salminen oli kauden edellisessä maailmancupin osakilpailussa Budapestissä 24:s.

Teksti Toni Flink
Kuva UIPM

« Takaisin