Laura Salmiselle Ankaran rutistus ennen leikkausoperaatiota

6.6.2022 Nyt on aika nauttia Ankaran maailmancupista. Tavoitteeni on leikkiä hyvin ja saada urheilla kaikki tarjolla olevat kisat finaaliin saakka.

Paljon maailmaa nähnyt 5-ottelija Laura Salminen kisaa tällä viikolla ensimmäistä kertaa Turkissa, kun lajin maailmancupissa mitellään Ankarassa. Kisa on samalla Salmiselle  kauden viimeinen, koska edessä on takareiden operointi kotiutumisen jälkeen. 

Laura Salminen: 

- On hieno tunne päästä vielä kerran tällä kaudella kilparadalle isän kanssa, ja viellä uuteen maahan, missä ei olla viellä koskaan ennen kilpailtu. 

- Muutama viikko sitten sain tiedon, että takareiteni tarvitsee leikkausoperaation, kun jo pari vuotta kestäneisiin vaivoihin löytyi magneettikuvissa vastaus; jännerepeämä. Heti tämän kisareissun jälkeen pääsen elämäni ensimmäiseen leikkaukseen. Se ei huoleta, ja on pelkkä ilo, kun saan avun vaivaan. Taivaan Isän huolenpidossa on sekin asia!

- Nyt on aika nauttia Ankaran maailmancupista. Tavoitteeni on leikkiä hyvin ja saada urheilla kaikki tarjolla olevat kisat finaaliin saakka.

Ankaran kilpailun karsinta käydään tiistaina 7.6., välieräkilpailun miekkailu keskiviikkona 8.6., muut välierän lajit torstaina 9.6. ja finaalikisa lauantaina 11.6.

Uudessa kilpailusysteemissä karsinnasta 36 parasta selviää välierävaiheeseen. Lauantaisessa finaalikilpailussa nähdään 18 parasta. Esteratsastus ei ole mukana alkuerissä.

Salminen oli kauden edellisessä maailmancupin osakilpailussa Budapestissä 24:s,

Teksti Toni Flink
Kuvat by UIPM 

« Takaisin