Kolmen urheilijan voimin miekkailun U23 EM-kisoihin

19.4.2017 Anna Salminen, Sofia Tauriainen ja Jaakko Paavolainen muodostavat Suomen kisajoukkueen kalpamiekkailun alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa viikonvaihteessa Valko-Venäjän Minskissä.

Poikien kalpa kisataan 77 ilmoittautuneen kesken lauantaina 22.4. ja tyttöjen kisa 63:n ilmoittautuneen kanssa sunnuntaina 23.4.

Anna Salminen, HABDA (22):
- Kauden ensimmäiset arvokisat kyseessä ja odotan niitä innolla. U23-sarja on kiinnostava ja melko uusi ikäluokka, jonka taso nousee vuosi vuodelta. Kisa kuuluu luonnollisesti kauden tärkeimpiin ja valmistelut ovat sujuneet oikein hyvin.

Sofia Tauriainen, Espoon Miekkailijat (20):
- Minskistä haetaan lisää kokemusta ja kivaa kisaa. Hienoa saada lisää arvokisamiekkailua, koska kisainto jäi päälle MM-kisoista. Valmistautuminen on ollut ihan normaalia miekkailutreeniä, mutta ikävästi olin viikon kipeänä Bulgarian reissun jälkeen.

Jaakko Paavolainen, Helsingin Miekkailijat (20):
- Innolla odotan viikonlopun kisoja, tässä on kauden aikana monta kovatasoista leiriä käyty. Uskon, että valmistautuminen kisaa varten on näin kohdillaan. Tietenkin päätavoitteeni ovat aikuisten kisoissa, mutta se ei tarkoita etten pistäisi 100% tähän kisaan.  En oikein tarkalleen tiedä mihin sijoittaisin tavoitteeni, mutta sen verran voin sanoa, että jokainen matsi on tarkoitus voittaa.

Miekkailijoiden lisäksi Minskiin matkustaa Lena Tallroth-Kock joka toimii EM-kilpailun DT:n jäsenenä, FIE-tuomari Peter Grönholm kuuluu kilpailun tuomaristoon ja Marja-Liisa Someroja osallistuu EFC:n hallituksen kokoukseen.

-----
Toni Flink / Olympiakomitean uutishuone

Lue lisää >

« Takaisin