Heidenheim ei ollut suotuisa suomalaismiekkailijoille

10.1.2019 Heidenheim Pokalissa eli kalpamiekkailun maailmancupin osakilpailussa ei nähdä perjantain jatko-otteluissa suomalaisväriä. Niko Vuorinen selvitti suomalaisviisikosta tiensä pisimmälle torstain avauspäivänä, mutta ei hänkään päässyt ottelemaan perjantaiksi.


KUVA: TRIFILETTI Andrea BIZZI TEAM

Jatko-otteluihin selvisi kaikkiaan 64 miekkailijaa alkuerissä mukana olleista 324:stä.

Vuorinen voitti alkuerässään viisi otteluaan kuudesta ja oli erien 40:s saaden paikan suoraan 128 -kaaviossa. Siellä hän kohtasi Espanjan Elias Casadon, joka voitti Vuorisen ratkaisupistolla 15-14.

Ellis Saavalainen ja Tatu Nuotio puolestaan selviytyivät myös jatkoon alkueristä. Nuotio hävisi ensimmäisessä pudotusottelussa ranskalaisille Romain Cannonelle 7-15. Cannone oli muuten ainoa miekkailija joka voitti Vuorisen alkulohkossa. 

Saavalainen puolestaan hävisi Saksan Marco Brinkmannille 9-15.

Kaavioon ei suomalaisista alkueristä selvinneet Topias Tauriainen ja Jaakko Paavolainen. Molemmat voittivat kaksi ottelua ja hävisivät neljä.

Suomen joukkueena joukkuekilpailussa lauantaina on Niko Vuorinen, Jaakko Paavolainen, Topias Tauriainen, Tatu Nuotio. Joukkuekilpailussa on mukana 39 joukkuetta, joiden joukossa Suomen ranking on 31.

Seurajoukkueiden Euroopan Cup käydään puolestaan sunnuntaina ja siinä mukana on suomalaisjoukkueena KYIG/UR33 miekkailijoina Dennis Bade, Jussi Korhonen ja Flavio Giannotte.

Loppusijoitukset:
102) Niko Vuorinen
168) Tatu Nuotio
203) Ellis Saavalainen
254) Topias Tauriainen
256) Jaakko Paavolainen
324 os.

----
Toni Flink

Lue lisää kisasta >

« Takaisin