Eevi Bengs avasi kautensa palkintopallisijoituksella Sveitsissä

25.3.2017 Eevi Bengs otteli hienosti kolmanneksi Swiss Women International-kilpailussa Bernissä.

Eevi Bengsin kauden avaus sujui nousujohteisesti. Hän aloitti päivän 12. sijalla uintiosuudella, nosti sijoitustaan ratsastuksessa yhdeksänneksi, ja jatkoi nousuaan hyvällä miekkailulla. Miekkailun tulos oli 15 voittoa 8 häviötä. Viimeiseen lajiin eli ampumajuoksuun (LaserRun) Bengs lähti viidenneltä sijalta, ja onnistui nostamaan sijoitustaan kolmanneksi.

-Olen tyytyväinen kilpailukauden avaukseen. Päivä oli nousujohteinen ja varsinkin LaserRun oli hyvä, minulla oli 46 sekuntia kärkeen kiinniotettavaa ja 40 sekuntia kolmanteen sijaan ennen lähtöä. Kiva päästä palkintopallille, tuliaisina on paljon sveitsiläistä suklaata, Bengs kommentoi paikan päältä Bernistä.

Kilpailun voitti Guatemalan Isabel Brand niukasti ennen Iso-Britannian Charlie Folleta. Bengsin lopullinen pistesaldo oli 1245p. Seuraavaksi kausi jatkuu Saksan mestaruuskilpailuissa kahden viikon kuluttua.