Anna Vuorinen taisteli Tukholman satelliitti MC-kilpailun 7.sijalle ja naisten MC-pisteille

14.1.2018 Helsingin Miekkailijoiden 19-vuotias Vuorinen miekkaili Tukholmassa toistaiseksi parhaan tuloksensa sijoittuen Tukholman naisten satelliitti MC-kilpailun 7. sijalle ja samalla ensimmäisen kerran naisten MC-pisteille.

Ensimmäisessä pudotusottelussaan Vuorinen voitti niukasti Suomen Inka Mikkilän pistoin 15-14. Seuraavilla kierroksella taipui Ranskan Stephanie Lasmolles 15-12 ja Ruotsin Sophie Engdahl 15-14.

” Alkuerissä minulla oli ongelmia aseiden kanssa, mutta tunsin että miekkailu sujui muuten hyvin. Pudotusotteluissa otin sitten tarkasti ja taistelin viimeiset pisteet tiukoissa matseissa”, kertaa Vuorinen päivän tapahtumia.

Puolivälierässä Kyproksen Irina Mavrikiou voitti tiukan ottelun 15-13 ja eteni lopulta koko kisan voittoon.

”Kasicupissa vastaan tullut kyproslainen oli selvästi kokeneempi, mutta tämäkin matsi oli tiukka loppuun asti”, iloitsee Vuorinen päivän viimeistä tiukkaa ottelua.

Miesten sarjassa parhaana suomalaisena sijoittui Espoon Miekkailijoiden 18-vuotias Topias Tauriainen ollen kilpailun 11.