5-ottelija Eevi Bengs otteli Kiinan World Cup –kilpailun finaalissa; sijoittui hienosti sijalle 30.

20.4.2014

Helsingin Nykyaikaisia 5-ottelijoita edustava Eevi Bengs otteli hienon finaalituloksen kauden kolmannessa 5-ottelun World Cup kilpailussa Kiinan Chengdussa. Bengs ratkaisi finaalipaikan oltuaan karsintaryhmänsä kolmanneksi nopein ratkaisevassa viimeisessä lajissa ampumajuoksussa.

Bengsin finaali alkoi hieman vaisulla miekkailulla. Uinnissa Eevi paransi alkueräaikaansa hienosti kolmella sekunnilla. Ratsastuksessa nähtiin värikäs kilpailu, jossa suomalainen selvitti radan hyvän rutiininsa ansioista kohtuullisen hyvin. Ampumajuoksussa Bengs jatkoi varmoja otteitaan ja oli finaalin 9. nopein. Loppusijoitus kovassa finaalissa oli hieno 30. sija, mikä toi mukavasti Word Cup pisteitä. Kilpailun voitti isäntämaan Qian Chen.

"Odotan innolla seuraavaa World Cup -kilpailua, joka käydään jo reilun viikon päästä Unkarissa", totesi Eevi Bengs kovan kilpailun jälkeen.