Vastuullinen valmentaja -verkkokoulutus on julkaistu. Koulutus on loppuvuoden ilmainen.

6.9.2021 Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on osa urheiluyhteisön yhteistä vastuullisuusohjelmaa ja turvallisen toimintaympäristön toimenpiteitä. Kurssin tavoitteena on myös pyrkiä ennaltaehkäisemään, ettei eettisten ja epäasiallista käyttäytymistä koskevien rikkomusten käsittelylle tulisi enää tulevaisuudessa tarvetta. Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on luotu valmentajien osaamisen kehittämisen tueksi.

Verkkokurssi ja sen sisällöt on rakennettu yhteistyössä lajiliittojen, Suomen Valmentajien ja SUEK:n kanssa.

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suunnattu kaikille ohjaajille ja valmentajille – lajista, valmennuskokemuksesta tai -taustasta riippumatta. Kurssin voivat suorittaa palkatut ja vapaaehtoiset valmentajat ja ohjaajat, mutta myös muut liikunnan ja urheilun parissa toimivat tahot. Kurssi on suoritettavissa missä ja milloin tahansa – ajasta ja paikasta riippumatta.

Olethan mukana rakentamassa entistä turvallisempaa toimintaympäristöä?

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suoritettavissa osoitteessa oppimisareena.fi. Kurssin hinta on 10 €/henkilö ja se maksetaan kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksulla katetaan järjestelmän ylläpitokuluja. Kurssin suorittaminen edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin.  Suoritetusta kurssista saa todistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Kurssimerkintä näkyy myös SuomiSportin meriittinä.  Lue Olympiakomitean tiedote > 

Ruotsin ja englanninkieliset koulutukset on tulossa syksyn aikana..

#vastuullinenvalmentaja @Olympiakomitea

« Takaisin