SM5L Seurakysely 2023

12.6.2023 Seurakysely 2023 lähetetty sähköpostitse seuroille. Vastausaikaa 4.8. asti.

Seuratyö on yksi Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton tärkeimmistä painopisteistä. Tarkoitus on auttaa seuroja kasvattamaan harrastajamääriä ja nostamaan tekemisen laatua. Perustana toimii johdonmukainen tiedonkeruu seuroilta. Seurojen antamat tiedot toimivat myös pohjana liiton tekemille avustushakemuksille, joten saatu tieto on ensiarvoisen tärkeää.

Tässä kyselyssä kerätään vuoden 2022 tietoja osioissa 6 ja 7. Muita aiemmissa kyselyissä pyydettyjä tietoja saadaan Suomisport-palvelun kautta. Alun osiot koskevat toiveita ja terveisiä kaudelle 2023-24. Vastaukset kyselyyn pyydetään kaikilta seuroilta 4.8. mennessä, jonka jälkeen kysely sulkeutuu. 

Muistutus: Seuratuki maksetaan vain kyselyyn vastanneille seuroille.

Kyselyyn vastaaminen kestää nopeimmillaan n. 15 minuuttia. Vastaamista nopeuttaa jos etsit tiedot käsiisi ennen vastaamista. Kyselyssä kysellään tietoja seuran yhteystiedoista ja jäsenmääristä, hallituksesta ja toiminnasta, sekä valmentajista ja ohjaajista. Voit liikkua kyselyssä sivujen välillä edestakaisin, ja korjata vastauksia myös jälkikäteen jos tulee tarve. Mikäli kyselyyn vastaamisessa on ongelmia, autan sen täyttämisessä mielelläni.

Kyselyssä on mukana ensimmäistä kertaa antidopingtoiminta. Liitolla on oma antidoping-kouluttaja, jolta voi pyytää eri ryhmille suunnattuja koulutuksia, esim. leirien yhteyteen. 

Linkki kyselyyn >

Ystävällisin terveisin,
Santeri Anttila
sjmanttila@gmail.com
Seurapalvelut & koulutus -työryhmän puheenjohtaja

SM5L liittokouluttaja (antidoping ja kilpailumanipulaatio)

« Takaisin