Seurojen hallitusehdokkaat syyskokoukseen 2022

20.10.2022 Syyskokouksessa 21.11. valitaan liiton hallituksen jäseniä toimikaudelle 2023-2024/2025. Seuroja pyydetään toimittamaan tiedot hallitusehdokkaista 31.10. mennessä.

Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton tarkoituksena on edistää ja kehittää miekkailua ja nykyaikaista 5-ottelua sekä toimia jäsentensä valtakunnallisena liittona ja yhdyssiteenä. Liiton hallituksessa pääset näköalapaikalle vaikuttamaan ja kehittämään miekkailua ja 5-ottelua Suomessa. Liiton hallituksessa asioita katsotaan laajesti ja edistetään yhteisiä asioita hyvässä porukassa, osaavien ja pätevien ihmisten kanssa.  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liiton hallitustyöskentely vaatii kuitenkin aitoa kiinnostusta ja aikaa. Hallituksessa pääset osallistumaan sekä kokouksiin että työryhmätyöskentelyyn. Kokouksia on vuodessa noin 17. Kokoukset pidetään Sporttitalolla Helsingissä, etäosallistuminen kokouksiin on mahdollista, ja osa kokouksista on sähköpostikokouksia. Hallituksen kokouksien ja työryhmätyöskentelyn lisäksi pääset osallistumaan kaksi kertaa vuodessa järjestettävään hallituksen suunnittelupäivään, halutessasi seuratapaamisiin sekä kahdesti vuodessa järjestettävään liiton vuosikokoukseen. Käytännössä hallitustyöskentely on kokousten valmistelua, tutustumista esityslistoihin ja osallistumista kokouksiin. Oman vastuualueen asioiden edistämistä ja työryhmätyöskentelyä, työryhmän johtamista kokouksineen, sovittujen toimenpiteiden tekemistä, esitysten valmistelemista hallituksen kokouksiin sekä liiton toimintasuunnitelman ja vuosikertomuksen laatimista oman vastuualueen osalta.

Jos sinua kiinnostaa työskentely ja yhteisten asioiden edistäminen mukavassa porukassa etkä säikähtänyt työmäärää niin olet juuri oikea henkilö asettumaan ehdolle Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton hallitukseen. Yhdessä liiton jäsenseurojen kanssa muodostamme kannustavan ja menestyvän miekkailu- ja 5-otteluyhteisön, joka tukee lajien monimuotoista harrastamista ja mahdollistaa urheilijoidemme jatkuvan kansainvälisen menestyksen.

Seurojen päätöksenteon valmistelua varten liiton toimisto kerää ennakkoon tietoa seurojen asettamista ehdokkaista sekä jakaa tätä tietoa seuroille ja liiton viestintäkanavissa.

Erovuorossa: 
●    Janne Saarikko (VeVe), varapuheenjohtaja, kanslia, 5-ottelun tulevaisuus
●    Sara Lundén, (KaVe), vastuu: kansallinen kilpailutoiminta
●    Mikko Salminen (EM) vastuu: huippu-urheilu
●    Katri Savolainen (HFM), vastuu: sääntö- ja tuomarityö, antidoping
●    Jarkko Vilkkilä (KaVe), vastuu: aikuisliikunta

Seuroja pyydetään lähettämään tietoja hallitusehdokkaistaan toimiston sähköpostiin: toimisto@fencing-pentathlon.fi  31.10.2022 mennessä.

HUOM: Hallitusvalinnat 2022 ja 2023 toteutetaan toimikausien siirtymämallin mukaisesti:
Syyskokouksessa 2022 valitaan neljä (4) hallitusjäsentä kolmivuotiselle toimikaudelle ja yksi (1) valitaan kaksivuotiselle toimikaudelle.

« Takaisin