Kasper Roslanderin kuulumisia Hong Kongista

19.3.2024 "Tämä reissu vahvistaa, että haluan työskennellä miekkailun parissa."

Suomalainen miekkailuvalmentaja Kasper Roslander on osoittanut, että omistautuminen ja ammattitaito tunnustetaan kansainvälisesti, ja hänen tarinansa on innoittava esimerkki siitä, kuinka intohimo voi viedä pitkälle.

Liiton toimistolta oltiin yhteydessä miekkailuvalmentaja Kasper Roslanderiin ja kyseltiin, onko kaikki hyvin sillä puolella maailmaa. Kasper on vakiinnuttanut paikkansa Hong Kongin miekkailuyhteisössä. Hän toimii kalvan päävalmentajana paikallisessa seurassa, Uuden territorion alueella olevassa Sha Tinin piirissä ja on omistautunut innokkaasti valmentamaan ja kehittämään nuoria miekkailijoita.

Päivät ovat täynnä toimintaa miekkailun parissa, kun hän ohjaa ryhmien harjoituksia, pitää oppitunteja ja valmistelee joukkueita viikoittaisiin kilpailuihin. Matkat Manner-Kiinaan ja Macaoon ovat osa arkea, kun hänen valmentamansa ryhmät osallistuvat alueen turnauksiin ja leireihin.

 

 

Vaikka työ on vaativaa, vastapainona Roslander arvostaa mahdollisuutta vapaa-aikana tutustua paikalliseen kulttuuriin ja luontoon. Hän kertoo myös seuraavansa kiinnostuneena Suomen miekkailutapahtumia ja iloitsevansa entisten oppilaidensa menestyksestä ja kuinka Suomi pienenä maana silti voi pärjätä kansainväliselläkin tasolla. 

Tulevaisuuden suunnitelmia kysyttäessä Kasper kertoo, että nykyinen sopimus ulottuu vielä kahden vuoden päähän. Hän haluaakin keskittyä täysillä nykyiseen työhönsä ja varmistaa, että oppilaat kehittyvät mahdollisimman hyvin.

Tulevaisuudessa, jos Suomesta löytyy sopiva paikka, on kotimaassa työskentely mieluisa ajatus. Aika näyttää minne tie vie.

Kiitos Kasper kuulumisista ja oikein hyvää syntymäpäivää 20.3. 

Kasperin oma blogi Roslanderfencing ~ Tarinoita miekkailu-matkoista ja muusta.löytyy täältä >

« Takaisin