SM5L:n Antidopingohjelma sekä kilpailumanipulaation torjunta ja katsomoturvallisuus

Päivitystyö kesken. Päivitetty antidopingohjelma tulee sisältämään myös kilpailumanipulaation torjunnan ja katsomoturvallisuuden.
__________________________________________________

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto jäsenseuroineen ja kaikki liiton toiminnassa mukana olevat henkilöt noudattavat kansainvälisten lajiliittojensa antidopingsäännöstöjä ja sitoutuvat noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa 

  • Suomen antidopingsäännöstöä
  • Maailman antidopingsäännöstöä. 

Jokainen kilpailulisenssin ostanut urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton kilpailumääräyksiä ja Suomen antidopingsäännöstöä

Valmennusryhmiin O-B kuuluvat urheilijat eli huippu-urheilijastatuksen saaneet urheilijat allekirjoittavat valmennustukisopimuksen, johon sisältyy Olympiakomitean antidopingpykälä ja he sitoutuvat näin antidopingsäännöstöjen noudattamiseen. Myös liiton sponsorisopimuksissa on antidopingpykälät.

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton antidopingohjelma löytyy täältä . Lisäksi myös lajikohtaiset pikaoppaat miekkailijoille ja 5-ottelijoille.

SUEKin julkaisema ohje urheilijoille täältä. 

Liiton antidopingasioiden vastuuhenkilöt liittotasolla: 

  • Katri Savolainen, hallituksen jäsen
  • Minna Lehtola, valmennus- ja nuorisopäällikkö ja Lena Tallroth-Kock, toiminnanjohtaja 

Puhtaasti paras-ohjelma

Osallistumme liittona SUEKin Puhtaasti paras -ohjelmaan. 

Kannustamme kaikkia urheilijoita, valmentajia ja lajimme piirissä toimivia suorittamaan Puhtaasti paras-verkkokoulutuksen. Suosittelemme Puhtaasti Paras-verkkokoulutuksen suorittamista myös alaikäisten urheilijoiden huoltajille. 

Koulutuksen suorittamista edellytetään SM5L valmennusryhmiin kuuluvilta urheilijoilta.

Puhtaasti Paras verkkokoulutus

Lue lisää >

Ladattavat tiedostot: