Topias Tauriainen (EM) miekkaili hienosti Berliinin 60. Weisser Bär -kilpailun 15. sijalle

23.2.2020

Lauantain alkuerässä Topias miekkaili 4/2 voitot ja eteni suoraan 220 miekkailijan kilpailun toiselle pudotuskierrokselle, jossa vastassa oli Belgian Gautier Hamoline. Topias oli ottelun ensimmäisen ja toisen erän tappioasemassa, mutta ratkaisi kolmannessa erässä ottelun edukseen pistoin 15-11.

Yön tauon jälkeen kilpailu jatkui sunnuntaiaamuna 64-loppukilpailulla. 64-ottelunsa Ukrainan Ruslan Tymoshenkoa vastaan Topias voitti selvästi pistoin 15-9, mutta 32-kierroksen voitto Italian Luca Dilibertosta irtosi vasta jatkoajalla 13-12.

16-pudotuskierroksella kilpailun lopullinen pronssimies, Valko-Venäjän Dzianis Paulouski, oli parempi luvuin 15-7.