Tähtäätkö junioreiden ja/tai kadettien MM-joukkueeseen ja oletko kiinnostunut FIE:n kustantamasta kv. leiristä ennen MM-kisoja?

27.1.2014

Julkaistu 14.1.2014

Aika ja paikka : 25.3.-1.4.2014 Plovdiv, Bulgaria

Tälle perinteiselle FIE:n täysin kustantamalle kv. leirille osallistuu noin 60 miekkailijaa eri puolita maailmaa. Suomelle on taas tarjottu yksi leiripaikka. Osallistuja voi olla tyttö tai poika, juniori tai kadetti.

FIE maksaa leirille osallistuvien miekkailijoiden  kaikki leirikustannukset (lento, kuljetukset, majoitus, valmennus) sekä majoituksen Plovdivissa henkilökohtaisen MM-kilpailun loppuun saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa, että leirille osallistuvan miekkailijan MM-kustannukset ovat todella pienet; korkeintaan muutama majoitusyö joukkuekisan osalta.

 Mikäli tähtäät Suomen MM-joukkueeseen ja olet kiinnostunut leiristä tulee sinun olla yhteydessä toiminnanjohtajaan 31.1. mennessä.

Valinta tehdään sitten niiden miekkailijoiden joukosta, jotka nimetään MM-joukkueeseen ja ovat ennakkoon ilmoittaneet halukkuutensa tälle leirille. Valinnan tekee liiton huippumiekkailutyöryhmä päävalmentajien esityksestä.

 

« Takaisin