Suomen naisille veteraanikalvan joukkue MM-pronssia Limogesissa

23.10.2015

Suomen naisjoukkueella oli hurja taisteluvire kalvan MM-joukkuekilpailussa. Heti aamun ensimmäisessä ottelussa isäntämaan naisjoukkue voitti Suomen vain vaivaisella yhdellä pistolla. Alkuerän toisessa ottelussa Suomi voitti Japanin selvin numeroin.

Kahdessa ensimmäisessä pudotusottelussa vastaan tuli alkueristä tutut vastustajat. 8-cupissa Japani kaatui vielä selvemmin numeroin kuin alkuerässä, ja semifinaalissa Ranskaa vastaan nähtiin toistamiseen huima taistelu. Mutta tälläkin kertaa Ranska oli vain niukasti parempi luvuin 30-28.

Pronssiottelussa Suomi voitti USAn, aivan kuten viime vuonna Unkarissa. Ottelu oli todella tiukka ja jännittävä. Ensimmäisen ottelukierroksen jälkeen Suomi oli 3 pistettä jäljessä mutta toisella ja ratkaisevalla kierroksella ensin Marja-Liisa onnistui mainiosti Kolcabia vastaan ja sen jälkeen Irma sai oikean vaihteen Radlea vastaan ja meni todella ratkaisevaan kahden piston johtoon. Ankkurina miekkaillut Lena onnistui pitämään johdon ja passiivisuustuomion jälkeen (etu vastustajalla) jopa kasvattamaan eroa. Pronssimitali voitettiin luvuin 30-26.    

Onnea Irmalle, Lenalle, Marja-Liisalle, Paulalle ja kaikille taustajoukoille!

Lue lisää >

« Takaisin