Suomen miehet taas todella lähellä joukkue MC-kilpailun ensimmäisen kierroksen voittoa. Myös naisilla hyvä ottelukokonaisuus huippujoukkuetta vastaan

26.10.2015

Miehet taistelivat joukkue MC-kilpailun Bernissä. 32-cupvastustaja oli Italia (rank 7.). Suomi meni kolmen ensimmäisen ottelun jälkeen 12-6 johtoon, mutta kun kokenut Pizzo sai vireen päälle, Italia tasoitti tilanteen jo seuraavassa ottelussa. Niko Vuorinen lähti viimeiseen otteluun -2 tilanteesta ja tasoitti upeasti tilanteen, mutta Fischera onnistui vielä lisäämään tempoa ja Italia eteni voittoon.

”Tasainen ja hyvä esitys koko Suomen joukkueelta - tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin”, iloitsi Niko tappiosta huolimatta.

Naisten MC-kilpailu käytiin puolestaan Italian Legnanossa. Joukkuekilpailun 32-kierroksella vastaan asettui USA (rank 9). Ottelu eteni alusta saakka USA:n johtaessa, mutta ilahduttavaa oli että Suomi onnitusi kaventamaan tilannetta ottelun lopussa ja että kaikki kolme Suomen naisista onnistuivat tasaiseen ja hyvään suoritukseen ennakkoon huomattavasti vanhempaa joukkuetta vastaan.

Lähellä ovat siis Suomen joukkueet tuota himoittua ensimmäisen kierroksen voittoa, jonka jälkeen pääsee miekkailemaan sijoituksista 16-joukossa. Lisää vain työtä ja uskoa omaan tekemiseen niin se voitto tulee ja ranking paranee, niin että 32-kierroksella ei vastassa enää ole ihan maailman kärkijoukkueita.

Lue lisää Bernin MC-kilpailusta >
Lue lisää Legnanon MC-kilpailusta >

 

« Takaisin