Outi Jaakkola (EM) upeasti pronssille Klagenfurtin U17 Cadet Circuit -osakilpailussa

29.10.2017 Jaakkola kärsi semifinaalissa niukan 14-15 tappion kilpailun lopulliselle voittajalle. Hyvää menestystä täydensi Hannah Saavalainen sijoittuen 57. isossa 210 miekkailijan kilpailussa

Outi Jaakkola kärsi aamun alkuerässä yhden tappion ja eteni tämän jälkeen ottelu ottelulta kohti ison kilpailun ratkaisua.
"Yli puolessa cup-otteluista olin jo tappiolla reilusti ja vastustajan etumatka piti kiriä kiinni. Pidin hermot kasassa, analysoin vastustajan miekkailua ja tein tarvittavia taktisia muutoksia omaan miekkailuuni", kertaa Outi kilpailun vaiheita.

Juhlavaksi järjestetyssä finaalitapahtumassa Outilla oli välierässä vastassa USA Claire Beddington. Tasainen ottelu päättyi vastustajalle niukasti 15-14.
”Kyllähän se sattuu, kun semifinaalissa 3-7 tappioasemasta onnistuu ensin kirimään tasoihin ja häviää sitten 14-15, mutta loppusijoitukseen olen tosi tyytyväinen", iloinen Outi toteaa Klagenfurtista.

Beddington voitti sitten finaalissa Unkarin Eszer Muharin pistoon 15-12 ja nappasi uransa ensimmäisen Cadet Cirtcuit -osakilpailuvoiton.

16-vuotias Jaakkola jatkaa nyt viimeisenä U17 kautenaan hyviä sijoituksia EFC:n Cadet Circuit -tasolla. Viime kaudella hän sijoittui jo useaan otteeseen 8-joukkoon ja toistaiseksi paras sijoitus tuli Bratislavan osakilpailusta, jossa hän taisteli hopeaa.  

Kalpatyttöjen CC-kausi jatkuu Heidenheimissa kahden viikon kulutta ja sitten onkin jo vuorossa Espoon osakilpailu, jossa myös Klagenfurtin voittaja Beddington nähdään.

Lämpimät onnittelut Outille ja taustajoukoille hienosta podiumsijoituksesta!

Loppusijoitukset:
1. BEDDINGFIELD Claire USA 
2. MUHARI Eszter HUN  
3. JAAKKOAL Outi FIN ja CANDREVA Greta USA
---
57. SAAVALAINEN Hannah FIN
190. SOHLBERG Oona FIN
210 os.

Lue lisää kilpailusta >

 

« Takaisin