Niko Vuorinen (HFM) miekkaili tahmean alun jälkeen hienosti Kazanin MM-kilpailun loppukilpailuun

17.7.2014

Miesten kalvan alkuerissä Habdan Kasper Roslander sekä Helsingin Miekkailijoiden Alexander Lahtinen voittivat upeasti 5/6 ottelustaan ja siirtyivät suoraan ratkaisevaan pudotusotteluun, jossa oteltiin pääsystä 64 parhaan miekkailijan sunnuntain finaaliin.

Niko Vuorinen puolestaan aloitti tahmeasti saavuttaen vain kaksi voittoa alkuerässä, mutta onnistui sen jälkeen voittamaan ensimmäisen kierroksen pudotusottelun Tanskan Klaus Caningia vastaan pistoin 15-12. Turun Miekkailijoiden Rasmus Mellanen voitti alkuerässä niin ikään kaksi ottelua, mutta oli harmittavasti ensimmäinen jatkosta tippunut miekkailija.

Ratkaisevassa viimeisessä pudotusottelussa Suomen miehistä vain Niko Vuorinen onnistui voittamaan vastustajansa.  Niko selvisi sunnuntain loppukilpailuun voitettuaan Mauritiuksen Satya Gunputin selvin luvuin 15-5.  Ikävä kyllä Kasper ja Alexander karsiutuivat upeasta alusta huolimatta. Molemmilla oli ratkaisuottelussa todella kova vastus; Alex havisi ex. MM-kultamitalistille Italian Paolo Pizzolla pistein 12-15 ja Kasper Saksan kokeneelle Norman Ackermanille 7-15.

Niko kohtaa 64-ottelussaan Viron hallitsevan MM-kultamitalistin Nikolai Novosjolovin sunnuntaina 20.7. Suomen aikaa klo 9:40.

« Takaisin