Niko Vuorinen hurjassa iskussa Budapestin GP:ssä

20.3.2015 Niko voitti kaikki alkueräottelunsa upealla indeksillä ja selvisi jaetulla ykkössijalla suoraan sunnuntain loppukilpailuun

Teemu Seeve voitti myös upeasti viisi kuudesta alkueräottelustaan ja selvisi aina viimeiselle karsintakierrokselle saakka, jossa Japanin Yamada oli selvästi kovempi luvuin 15-6. Kasper Roslander ja Tatu Nuotio pääsivät kahdella voitolla myös jatkoon alkueristä. Alexander Lahtinen ja Matias Lehtonen karsiutuivat alkuerien jälkeen kisasta.

Tatu voitti hienosti ensimmäisen karsintakierroksen ottelunsa Puolan Mateusz Antkiewicziä vastaan 7-6, mutta hävisi seuraavan Egyptin Ahmed Elsaghirille 12-15.

Sunnuntain 64-loppukilpailussa Niko kohtaa isäntämaan Geza Imren. Ottelu alkaa klo 9:50 Suomen aikaa. Tulosseuranta >

Suomen naiset eivät selvinneet Budapestin kovatasoisen GP-kilpailun toiselle päivälle. Catharina Kock voitti alkuerässään kolme ottelua ja hävisi kolme niukasti 4-5. Karsintacupin ensimmäisellä kierroksella Israelin Tal oli häntä selvästi kovempi pitsoin 8-15. Michaela Kock puolestaan voitti alkuerässä kaksi ottelua, mutta karsiutui indeksillä jatkosta. Suvi Lehtonen voitti vain yhden alkueräottelun.

Lue lisää >

« Takaisin