Kerkko Järvi (Habda) miekkaili Bratislavan U17 CC-kilpailussa 41. sijalle

16.1.2023 Tyttöjen osalta parhaasta suomalaistuloksesta vastasi Emma Hämäläinen (HyMi) ollen lopputuloksissa sijalla 92. Poikien joukkue palkittiin kilpailuiden Fair Play -palkinnolla.

Bratislavassa käytiin miekkailun U17 Cadet Circuit 13.-15.1.2023. Suomalaisia miekkailijoita mukana kisoissa oli viisi poikaa ja neljä tyttöä. 

Poikien henkilökohtanen kilpailu käytiin perantaina ja kilpailuun osallistui yhteensä 323 miekkailijaa. Kovatasoisen kilpailussa suomalaisista pojista parhaiten onnistui Kerkko Järvi ollen lopputuloksissa sijalla 41. Kultaisen mitalin vei USA:n Luka Loncar. Samaisena päivänä käytiin myös tyttöjen joukkuekilpailu, jossa Suomen joukkue oli lopputuloksissa sijalla 20 (/22). Tyttöjen joukkueessa kisasivat Hämäläinen Emma, Ojala Minea ja Pulla Lili.

Poikien lopputulokset:
41. JÄRVI Kerkko
152. VIIDIK Renar
164. ALAALI Sami
209. MARKELIN Cedric
236. VIIDIK Romet

Täydelliset tulokset pojat >


Lauantaina käytiin poikien joukkuekilpailu, missä oli mukana kaikkiaan 42 joukkuetta. Joukkuekilpailun voittajaksi miekkaili USA:n kova poikajoukkue, jota vastaan Suomi taipui välierissä lukemin 45-34. Suomen joukkueen loppusijoitus oli 12.​ Suomen joukkueessa joukkuekilpailussa olivat mukana Järvi Kerkko, Viidik Romet, Viidik Renar ja Alaali Sami.

Suomen poikien joukkue pääsi kuitenkin Podiumille, sillä heidät palkittin tuomareiden toimesta kilpailun FAIR PLAY -palkinnolla. Tämä oli upea kunnianosoitus poikien hienolle joukkueelle, joka jakaa Reilun Pelin sanomaa ja arvoja. 

Tyttöjen henkilökohtainan kilpailu käytiin sunnuntaina ja osallistujia oli yhteensä 266. Kirkkain mitali matkasi USA:han Sarah Gu:lle. Parhaasta suomalaistyttöjen sijoituksesta vastasi Emma ollen lopputuloksissa sijalla 92. Moan varusteet tulivat hieman jälkijunassa kisapaikalle, mutta onneksi Moa sai omat miekkansa ja varusteet ennen henkilökohtaista kilpailua ja pääsi mukaan taistoon.

Tyttöjen Lopputulokset:
92. HÄMÄLÄINEN Emma
174. OJALA Minea
202. PULLA Lili
206. LUNDELL Moa

Täydelliset tulokset tytöt >

​Joukkueiden tulokset >

 

« Takaisin