Kasper Roslander (HABDA) miekkaili Heidenheimissa suoraan alkueristä loppukilpailuun ja saavutti lopulta toistaiseksi parhaan tuloksensa

23.1.2015

Kasper Roslander voitti Heidenheimin MC-kilpailussa viisi kuudesta alkueräottelustaan ja eteni upeasti suoraan 64 miekkailijan loppukilpailuun. Niko Vuorinen karsiutui loppukilpailusta viimeisessä karsintaottelussaan ja sijoittui kilpailun 65. (275 os.).

Toisen kilpailupäivän pudotuskilpailussa Roslander kukisti ensimmäisellä kierroksella USA:n Ariel Simmonsin niukasti 15-14 tehtyään aivan huikean nousun 5-12 tappiotilanteesta. Amerikkalainen hyökkäsi raivokkaasti koko ottelun, mutta alun haparoinnin jälkeen Roslander löysi väistönsä ja kuroi pisto pistolta eron umpeen. Tasatilanteessa 14-14 Roslander otti ratkaisevan piston.

Toisella uloslyöntikierroksella Korean Sangyoung Park oli Roslanderia parempi luvuin 15-9. ”Parkin fleche-hyökkäykset olivat liian nopeita, en saanut hänen terää väistettyä”, totesi Roslander. Sijoitus on Roslanderin toistaiseksi paras miesten sarjassa.