FIE on julkaissut kalenterin kaudelle 2018-2019

2.3.2018 EFC:n kalenteri on työn alla ja miekkailun kansallisen kalenterin rakentaminen on alkamassa

FIE:n kalenterin 2018-2019 uusi rakenne on voimassa Tokyon olympialaisiin saakka. Suurin muutos liittyy satelliitti MC-kilpailuihin, jotka nyt on sijoitettu pelkästään syys-lokakuulle. Lue lisää FIE:n perusteluja kalenteriuudistukselle >

Tukholman, Oslon ja Turun kalvan satelliitti MC-kilpailut on uudessa kalenterissa peräkkäisinä viikonloppuina syys-lokakuun vaihteessa ja alustavana ideana NFU-maat miettivät ns. Nordic Cupin järjestämistä, jossa cupin kokonaisvoittajille olisi tiedossa rahapalkinnot.

Odotamme nyt vahvistettua EFC Cadet Circuit kalenteria, jotta pääsemme tekemään omaa kalenteriamme sekä yhteistä NFU-kalenteria PM-kisojen osalta. Selvää on jo tässä vaiheessa, että kalvan nuorten PM-kilpailuja ei järjestetä Oslossa, koska kyseessä sama viikonloppu Kupittaan kanssa. PM-kilpailuille etsitään uuttaa päivämäärä ja ne järjestetään mitä ilmeisemmin Liettuassa.

Kupittaa Tournament sat MC-osakilpailu on vahvistunut viikonlopulle 6.-7.10. ja Espoon Cadet Circuit -osakilpailu viikonlopulle 24.-25.11.2018.

HUOM! On erittäin todennäköistä että joitain muutoksia tulee vielä jo julkaistuun FIE-kalenteriin.

 

 

 

 

  

 

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin