Catharina Kock ja Niko Vuorinen taistelivat MC-kilpailun 64-loppukilpailuun

23.10.2015

Miesten kalvan MC-kauden avaus käydään Bernissä ja naisten vastaava kilpailu Italian Legnanossa. Olympiakauden avaus keräsi suuren osanoton, miehissä 260 meikkailijaa ja naisissa 232.

Sekä Niko että Catharina voittivat karsintacupin viimeiset ratkaisuottelut upeasti 15-14. Niko voitti Norjan Backerin ja Catharina Ranskan Epeen.

Myös Anna Salminen oli mukana viimeisellä karsintakierroksella, mutta kärsi tappion Italian Quandamcarlolle 15-10. Anna kuitenkin sijoittuu FIE pisteille uuden pistesysteemin mukaisesti (sijat 65.-96. 1 piste). Kasper Roslander selvisi jatkoon alkueristä mutta karsiutui ensimmäisessä pudotusottelussa. Muut suomalaiset karsiutuivat alkuerien jälkeen.

Niko kohtaa sunnuntain loppukilpailun ensimmäisellä kierroksella Hollanin Bas Verviljenin klo 10:25 Suomen aikaa. Tuloseuranta >
Catharina kohtaa vastaavasti Romanian Simona Ghermanin klo 10:30. Tulosseuranta >