Anna Vuorinen (HFM) ja Topias Tauriainen (EM) taistelivat hyviin tuloksiin Italian Busto Arsizion U23 Circuit -osakilpailussa

27.1.2020 Anna sijoittui suuressa kv. kilpailussa 5. ja Topias 13.

- Minulla kävi hyvä tuuri reitin kanssa, ei tullut ketään mahdottoman kovia vastaan, ja sain hyvällä perusmiekkailulla voitettua matsit. Kaikki matsit olivat melkein loppuun asti ihan tiukkoja, kunnes sain käännettyä tahdonvoimalla ne voitoiksi. 8cup-matsi harmittaa paljon, sillä mitali olisi ollut niin lähellä. Yritin saada pistot turhan helposti banaanikahvaisesta vasurista ja vastustaja rankaisi huolimattomuudesta. Vaikka nämä U23-kisat eivät ole tasoltaan lähelläkään senioreiden MC:itä, niin kyllähän se tuntuu hyvältä päästä niin pitkälle kisassa, iloitsi Anna hyvää tulostaan.

8-pudotusotelussa Anna hävisi Italian Alessia Pizzinille 11-15, joka lopulta miekkaili kisan toiseksi.

- Alkuerät oli melko helpot. Onnistuin kuitenkin häviämään kaksi ottelua. Kisa oli järjestetty tyypilliseen italialaiseen tyylii kaaottisesti ja pudostuotteluissa siitä aiheutui haasteita. Ensimmäiseen otteluun en ehtinyt lämmitellä ollenkaan ja muut kolme oli putkeen niin että välissä oli noin 2 minuutin tauot. Pudotusottelut meni muuten hyvin, mutta viimesessä aloin väsyttämään. Kokonaisuudessaan miekkailu oli ihan hyvää. Jalat toimi hyvin mutta käsi oli epävarma, summaa puolestaan Topias hyävä kisaa.

16-puodotusottelussa Topias hävisi Venäjän Daniil Rudykhille 8-15, joka hänkin lopulta miekkaili kisan toiseksi.

EFC:n U23 Circuit -kilpailut ovat avoimia seniorikilpailuja, joista U23 ikäiset saavat rankingpisteita U23-rankingiin, jota käytetään mm. U23 EM-kilpailujen alkurankkauksessa FIE-rankingin rinnalla.

Busto Arsizio lopputulokset:

Kalpa naiset
1. FERRARI Marta ITA  
2. PIZZINI Alessia ITA  
3. FERRACUTI Elena ITA ja MARTINI Margherita ITA  
---
5. VUORINEN Anna FIN  
183 os.

Kalpa miehet
1. PAOLINI Giacomo ITA  
2. RUDYKH Daniil RUS  
3. BOLLATI Federico ITA  ja VALLOSIO Andrea ITA  
---
13. TAURIAINEN Topias FIN  
220 os.

Lue lisää kilpailusta >

Kuvat: Bizzi Team

« Takaisin