Kisajärjestäjän Ophardt-ohje

Kisajärjestäjän Ophardt-ohje

 1. Tarkista ja korjaa Ophardin kisakutsu (sarjat, kisapäivät, ilmoittautumisajan umpeutuminen, kisapaikka, maksut jne.). Mikäli kisasta puuttuu jokin sarja ole yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan.
 2. Julkaise Ophardtin kisakutsu (SM-kisan kohdalla vaatii liiton toimiston vahvistuksen), jolloin kisaan ilmoittautumien on mahdollista ja kutsu näkyy liiton toimintakalenterissa.
 3. Liiton toimisto voi auttaa ulkomaalaisten osallistujien syötössä (mikäli miekkailja puuttuu Ophardista ole yheydessä liiton toimistoon).
 4. Tarkista, että kaikilla suomalaista seuraa edustavilla ilmoittautuneilla miekkailijoilla on voimassa oleva liiton kilpailulisenssi = vihreää lisenssikuvake ilmoittautuneet listassa. Voimassa olevat kilpailulisenssit julkaistaan myös tässä >
 5. Lataa lopullinen xml-kisatiedosto Ophardtista juuri ennen kisaa, jolloin kaikki mahdolliset muutokset ovat mukana
  1. Lataa Ophardtista sarjakohtaiset xml-tiedostot koneellesi.
  2. Avaa FencingTime -ohjelmassa uusi kilpailu "from xml file" ja valitse xml-kisatiedosto koneeltasi.
  3. Varmista että alkurankingit ovat mukana (liiton toimisto asettaa enakkoon oiekan rankingin)
  4. Pyöritä kisa Fencing Timessa
   1. Tarvittaessa voi lisätä ja/tai poistaa miekkailijoita/tuomareita suoraan ohjelmaan.
   2. Hyödynnä ohjelmaa myös otteluiden jakamiseen tuomareille.
 6. HETI kilpailun jälkeen lataa xml-tulostiedosto takaisin Ophardtiin. HUOM!! Muista painaa ”calculate ranking” ruutua tallennusvaiheessa, jotta liiton rankingit ja käyttämiesi tuomareiden aktiivisuustiedot päivittyvät automaattisesti. Tulokset voi myös tarvittaessa syöttää manuaalisesti - valitse yksi miekkailija kerrallaan ja anna sijoitus.
 7. HETI kisan jälkeen lataa myös täydellinen pdf-kisapaketti Ophardtiin (osallistujat, alkuerät, ranking, uloslyöntitaulukko, lopputulokset, tuomariaktiivisuus). Fencing Time - ohejlmasta pdf-muotoisen tulospakertin saa valmiina (result kit).

Englanninkieliset täydelliset ohjeet löytyvät Ophardtista kohdasta "Manuals".