Miekkailun kv. lisenssipaketin tilausohje

Tilaus:

Kansainvälinen kv.lisenssipaketti (FIE+EFC) ostetaan SuomiSportin kautta. Kv. lisenssin myötämisen edellytyksenä on, että miekkailija edustaa Suomea ja että hänellä on kilpailuoikeus Suomessa (voimassa oleva kansallinen kilpailulisenssi).

HUOM: Kv. lisnessipaketin tulee olla tilattu ja maksettu kun kilpailun ilmoittautumisaika umpeutuu Ophartdissa (4 viikkoa ennen kilpailua), tämä jotta koko joukkue voidaan ilmoittaa kilpailuun kerralla.

FIE-lisenssin ikävaatimus: Miekkailija on täyttänyt kyseisenä vuonaa 1.1. mennessä vähintään 13 vuotta. EFC-lisenssille ei ole ikävaatimusta.

Sitoumus:

Miekkailun kv. lisenssipakettia tilattaessa sitoutuu miekkailija seuraaviin FIE:n lisenssiehtoihin:

  • Miekkailija noudattaa FIE:n sääntöjä ja ohjeita 
  • Miekkailija noudattaa FIE:n antidoping sääntöjä
  • Miekkailija sallii miekkailukilpailuissa otettujen kuvien ja liikkuvan kuvamateriaalin käytön FIE:n markkinointitarkoituksiin internetissä, lehdissä, julkaisuissa ja televisiossa 
  • Mikäli kyseessä on alaikäinen miekkailija sitoutuvat hänen huoltajansa yllä mainittuihin kohtiin

Lisäksi miekkailija vahvistaa FIE-lisenssiä tilattaessa, että on tutustunut ADT:n kiellettyjen aineiden listaan ja on tarvittaessa tilannut erivapauden niille käyttämilleni lääkeaineille, joihin tarvitaan erivapaus. Lue lisää >

Tilaus ja maksu:

Kansainvälinen kv.lisenssipaketti (FIE+EFC) ostetaan SuomiSportin kautta

FIE-lisenssin voimassaolon voit käydä tarkistamassa FIE:n sivuilta, lisenssi on voimassa heti, kun näet sen FIE:n sivuilta.