Suomesta naiskaksikko 5-ottelun Kairon MM-kilpailuihin

22.8.2017 Nykyaikaisen 5-ottelun MM-kilpailut käynnistyvät Egyptin Kairossa. Kilpailuun osallistuu Suomesta kokenut kaksikko Eevi Bengs ja Laura Salminen.

Helsingin Nykyaikaisia 5-ottelijoita edustava kaksikko lähtee hakemaan karsinnasta paikkaa 36 ottelijaa finaaliin. 30-vuotias Salminen on saavuttanut MM-finaalin kolme kertaa aikaisemmin ja paras MM-tulos on Berliinin 19. sija vuodelta 2015. 27-vuotias Bengs puolestaan on otellut MM-finaalissa kerran aikaisemmin, Taiwanin Kaohsiungissa vuonna 2013. 

"Kairo on minulle kuin kotikaupunki, on hieno kilpailla siellä. Kun arabikevät alkoi vuonna 2011 treenasin siellä ja asuin Kairossa Egyptin armeijan kenraalin kotona. Kairossa on aina hyvin järjestetyt kisat, huippu hotellit ja hyvä ruoka. Kiva lähteä sinne näyttämään mitä osaa", toteaa Laura Salminen MM-valmistautumisen keskellä.

”On hienoa ja etuoikeutettua lähteä kilpailemaan maailman parhaita vastaan MM-kilpailuihin. Olen asettanut maltilliset tavoitteet kilpailuun, sillä kausi tähän saakka on ollut varsin haastava. Lähden silti nauttimaan ja ottamaan ilon irti kisasta. Olen valmiina myös positiivisiin yllätyksiin", kertoo Eevi Bengs kuulumisensa matkan kynnyksellä.

Naisten MM-ohjelma Kairossa:
pe 25.8. Naisten karsinta - miekkailu, uinti, laser-run (ampumajuoksu)
la 26.8. Finaali - miekkailun ranking kierros
su 27.8. Finaali - uinti, miekkailun bonus-kierros, ratsastus ja laser-run (ampumajuoksu)

----
SM5L/tiedotus

Lue lisää kisasta >

« Takaisin