Seeve ja Gräsbeck suomalaisduona Legnanon miekkailun mc:ssa - Vuorinen loppuvuoden sivussa

16.11.2017 Teemu Seeve ja Gunnar Gräsbeck muodostavat kahdestaan Suomen joukkueen kalpamiekkailun maailmancupissa Italian Legnanossa. Trofeo Carrocciosta joutuu jäämään pois myös maamme ykkösmiekkailija Niko Vuorinen, jonka kisat jatkuvat vasta 2018 puolella.

- Nivelsiteitä meni edellisessä osakilpailussa poikki nilkan ulko- sekä sisäsyrjältä. Leikkaushoitoon ei lopulta ilmeisesti jouduta, vaan kuntoutushoidon pitäisi riittää. Nyt opetellaan sitten uudestaan seisomaa yhdellä jalalla ja muuta huippujännittävää. Tämän vuoden kisat jäävät väliin, mikä harmittaa mielettömästi. Tavoitteena on palata alueelle tammikuussa, Vuorinen kertoo tilanteestaan,

Teemu Seeve palaa maailmancupin kisoihin 1,5 vuoden tauon jälkeen kisattuaan tasolla viimeksi toukokuussa 2016.
- Pitkän tauon jälkeen odotukseni ovat kohtalaisen epätäsmälliset. Tavoitteena on jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin, Seeve toteaa.

Gunnar Gräsbeck lähtee valoon hyvillä mielin.
- Toivon mukaan siellä on valoisampaa, kuin täällä pohjoisessa. Tunnetustihan Legnanossa on kovatasoinen kisa tulossa. Treenini ovat kulkeneet hyvin, joten odotan itseltäni hyvää miekkailua, Gräsbeck fiilisteli.

Suomalaiskaksikko kisaa perjantaista lauantaihin kestävässä henkilökohtaisessa kilpailussa. Mukana henkilökohtaisessa kilpailussa on 269 miekkailijaa. Maailman rankingin kymmenen kärjestä puuttuu vain yksi mies.

------
Toni Flink / Olympiakomitean uutishuone

​Lue lisää kilpailusta >

« Takaisin