Seeve ja Gräsbeck Legnanon ensimmäisen pudotuskierroksen uhreiksi

17.11.2017 Teemu Seeve ja Gunnar Gräsbeck selviytyivät perjantaina kalpamiekkailun maailmancupin osakilpailussa Italian Legnanossa eristä pudotuskierroksille, mutta siellä tuli molemmille selvät tappiot avausotteluissa

Tuloslistasta suomalaiset löytyivät perättäisiltä paikoilta: Gräsbeckin loppusijoitukseksi tuli 177 ja Seeven 178.

Seeve oli erässään neljäs voitettuaan kolme ottelua ja hävittyään kolme. Voitot tulivat Sveitsin Alexandre Pittetistä, Puolan Wojciech Lubienieckistä sekä Kiinan Jiajie Sunista. 

Ranskalainen Aymerick Galle kukisti Seeven pudotusotteluiden avauskierroksella 9-15.
- Kisa oli vähä vuoristorataa; erässä ensimmäiset kolme matsia tuli kunnolla selkään, sitten muutin oman tekemisen ihan täysin ja kolme seuraavaa annoin yhtä kunnollisesti selkään vastustajille. 
- Cupissa tuli sitten vastaan ranskalainen, joka oli aika äärimmäisen epämieluisa vastustaja tyylillisesti ja tulosten perusteella. Ihan kova kaveri myös. Oli taas selkäsaunan vuoro, Seeve paketoi kisapäivän.

Gräsbeck voitti myös kolme ottelua erissä sijoittuen lohkossaan viidenneksi. Gräsbeck kukisti Makedonian Sasho Ristoskin, Italian Gabriele Ciminin sekä Tšekin Martin Capekin.

Gräsbeck hävisi avauskierroksella Tanskan Troels Christian Roblille 8-15.
- Olen tyytyväinen alkueräsuoritukseeni. Pysyin rentona ja parissa tappiomatsissakin olin todella lähellä voittaa. Siitä jäi hyvä vire pudotusmatseihin. Pudotusotteluuni olen kuitenkin pettynyt. Alussa olin liian passiivinen ja kun koitin hyökätä, niin hyökkäsin liian usein ilman että valmistelin pistoa kunnolla, Gräsbeck kertasi.

Mukana kilpailussa oli 275 miekkailijaa. Maailman rankingin kymmenen kärjestä puuttuu Legnanosta vain yksi mies. 64 parasta jatkaa kisaa lauantaina.

---
Toni Flink / Olympiakomitean uutishuone

​Lue lisää kisasta >

« Takaisin