Salmiset kisaavat Rooman maailmancupissa

29.3.2016 5-ottelun maailmancup jatkuu tällä viikolla Italian Roomassa kauden kolmannella osakilpailulla. Suomelta mukana ovat Salmisen sisarukset Laura ja Ismo

Eevi Bengs ei ole mukana sairastumisen takia.

Naisten kilpailu käynnistyy karsinnalla keskiviikkona ja miesten torstaina. Naisten varsinainen kisa on vuorossa perjantaina ja miesten lauantaina. Finaalikilpailuun selviää 36 kilpailijaa kummassakin sukupuolessa eli kolmesta eri karsintakilpailusta kustakin 12 parasta.

Kisapaikkana Roomassa on Parco Foro Italico.

Kauden aiemmissa osakllpailuissa Laura Salminen oli Kairossa finaalissa 33. ja Riossa karsintaryhmänsä 15. karsiutuen niukasti finaalista. Ismo Salminen on ollut karsinnoissa ryhmässään Kairossa 33. ja Roomassa 24.

- Muutamat valmistavat treenit on täällä tehty ja tunnelma on rennon odottava. On ilo mennä areenalle näyttämään osaamistaan, kun on työt tehty hyvin, kertoo sisarusten fiiliksistä Ismo Salminen.

Sisarusten isä, Münchenin olympialaisten 1972 pronssimitalisti Veikko Salminen, on anatanut valmennusoppien lisäksi edustajillemme myös muuta oppia.

- Isä on kertonut omista kisareissuistaan Roomaan ja tarinat ovat olleen mielenkiintoisia ja mukaansa tempaavia, Ismo kehuu.

- Kummankin tavoitteena on taistella tie finaaliin ja sitä kautta hankkia mahdollisimman monta pistettä olympiarankingiin!

Toni Flink 29.3.2016

« Takaisin