Salminen ja Tauriainen hyvillä mielin U23 EM-miekkailuihin

13.4.2018 Anna Salminen ja Sofia Tauriainen ovat hyvillä mielin ennen sunnuntaista miekkailun U23 EM-kalpaa. Kisat käydään Armenian pääkaupungissa Jerevanissa

23-vuotias Salminen oli samoissa kisoissa viime vuonna Valko-Venäjällä hienosti kahdestoista ja kolme vuotta sitten Vicenzassa 18:s. EM-kisat ovat Salmiselle jo kahdeksannet nuorten sarjoissa.

- Kisavalmistautuminen on sujunut hyvin ja odotan innolla tulevaa kisaa. Kovatasoisessa kisassa tavoitteena on saada itsestäni kaikki irti alueella ja nostaa oma miekkailun taso korkealle, Salminen kertoi tunnelmistaan kaksi päivää ennen h-hetkeä.

Tauriainen on mukana jo kymmenensissä nuorten EM-kisoissa: kolme kertaa hän oli mukana U17 kadeteissa, neljä kertaa U20 junioreissa, ja nyt kolmatta kertaa U23-kisoissa. 

- Kisainto on ollut kevään korkealla ja olen odottanut innolla tätä kisaa sekä siellä kovia matseja. Armenia kisapaikkana on tuonut oman jännityksensä kisaodotukseen. Valmistautuminen ei ole mennyt ihan nappiin sillä olen ollut kaksi viikkoa flunssassa. Torstainen valmistava harjoitus valmentajan kanssa meni kuitenkin hyvin ja tavoitteena on haastaa itseni ja nauttia taistelusta, Tauriainen kertoo.

Mukaan kilpailuun on ilmoitettu kaikkiaan 59 kilpailjaa 25:sta eri maasta. Lisää kilpailusta >

----
Toni Flink

« Takaisin