Niko Vuorisella hieno avauspäivä Sveitsissä

22.11.2019 Vuorinen voitti kaikki alkueriensä ottelut ja oli 305:en ottelijan joukossa viidenneksi paras. Näin Vuorinen selviytyi ilman lisäotteluita suoraan lauantain 64-kaavioon.

Niko Vuorinen:

- Tällä kertaa selvittiin karsinnoista ehjin nahoin. Hyvästä valmistautumisesta johtuen olo oli kyvykäs ja voimallinen, ja näkyihän se alueellakin.

- Viimeinen matsi Schmidtiä vastaan oli ehdottomasti tärkein, sillä hän nappasi EM-mitalin meikäläiseltä Novi Sadissa toissavuonna. Ottelu oli pitkälti tuijotuskilpailu, jonka ratkaisin edukseni melko kelvottomalla flechillä. Onneksi miekkailu ei ole kauneuskilpailu.

- Suoranaisten virheiden määrä erässä oli laskettavissa kahden käden sormin, joten ihan tyytyväisenä lähden huomisiin mähinöihin.

64 loppukilpailu käydään lauantaina. 

Topias Tauriainen voitti ensimmäisessä pudotusottelussan Iso-Britannian Maxton Milnerin 15-11. Toisessa ottelussa Tauriainen hävisi Saksan Stephan Reinille samoin numeroin. Tauriaisen loppusijoitus oli 155:s. Tauriainen voitti alkuerissä kolme otteluaan kuudesta.

Paavolainen puolestaan hävisi avauskierroksella Portugalin Ricardo Candeiasille 12-15. Alkuerissä Paavolainen voitti kaksi ottelua kuudesta. Paavolaisen loppusijoitus oli 223:s.

Gunnar Gräsbeck jäi alkuerissä ilman voittoja ja hänen loppusijoitus oli 310:s.

----
Toni Flink

Lue lisää kilpailusta >

« Takaisin