Niko Vuorinen oksensi ja taisteli - paikka 64-joukkoon tuli sisukkaasti

8.2.2020 Niko Vuorinen osoitti suomalaista sisukkuutta, tai sitten vain kovaa jääräpäisyyttä, selvittäen itsensä sairastelun keskelläkin 64 parhaan joukkoon miesten kalpamiekkeilun maailmancupissa Vancouverissa perjantaina.

kisan jälkeen sairastelleelle Vuoriselle päivä oli hurja, terveyden tehdessä ottelemisen kaikkea muuta kuin helpoksi.

- Olipa päivä. Olo ihan tajuttoman huono, hikisesti eristä läpi. Tiukka erä ylipäänsä. Piti käydä tyhjentämässä vatsan sisällöt jälkikäteen. Selkeesti edelleen sairaana.

- Mutta koska olen hyvässä ja pahassa periksiantamaton suomalainen mies, päätin rääkätä itseäni lisää. Jostain sitä reserviä löytyi, ja käytännössä tuhosin kummatkin vastustajani.

-Nyt on aika hirveä olo. Ei voi mitään. Huomenna jatkuu. Katsotaan, jos lääkäri tällä kertaa ottaisi vastaan. Yritin viikolla käydä tarkistamassa, mutta hassua kyllä lääkäri kieltäytyi ottamasta vastaan koronaviruksen pelossa.

Alkuerässään Vuorinen jäi harvinaisesti kahteen voittoon viidestä ottelusta, mutta se riitti kuitenkin jatkoon. Iso-Britannian Philip Marsh kaatui ensimmäisessä pudotusottelussa 15-7 ja Venäjän Nikita Glazkov toisessa 15-5.

Lauantaina 64-kaaviossa vastaan asettuu suoraan pääkaavioon päässyt, seitsemänneksi sijoitettu ranskalainen Alexandre Bardenet. Bardenet on hallitseva joukkuekilpailun maailmanmestari viime vuodelta ja edellisessä maailmancupin osakilpailussa Dohassa ranskalainen oli finaalissa.

----
Toni Flink

Lue lisää kisasta >

Photo: Manky by BizziTeam

« Takaisin