Naiskolmikkomme nykyaikaisen 5-ottelun EM-kisoissa

2.7.2016 Nykyaisisen 5-ottelun EM-kilpailut kisataan tulevalla viikolla Bulgarian Sofiassa ja Suomella on mukana kolmen naisen joukkue.

Eevi Bengs (Helsingin Nykyaikaiset 5-ottelijat) ja Laura Salminen (Helsingin Nykyaikaiset 5-ottelijat) ovat mukana henkilökohtaisessa kilpailussa. Bengs on ollut aiemmin EM-kisoissa 2012 (21.) ja Salminen 2011 (25.).

Julia Hermans (Helsingin Nykyaikaiset 5-ottelijat) puolestaan täydentää ryhmän viestikilpailussa ensimmäisissä EM-kisoissaan. 

Eevi Bengs:
- Tosi kiva päästä jo maanantaina kilpailemaan viestikisaan, meillä on loistava tiimi Julian kanssa. Odotan myös hyvillä mielin torstaina alkavaa henkilökohtaista kilpailua, vaikkakin oma kunto on vielä kysymysmerkki.

Laura Salminen:
- Muistot palaavat nyt 13 vuoden taakse. Silloin minulle soitettiin Maamme-laulu kun, voitin Nuorten Euroopan mestaruuden juuri täällä Bulgariassa.  Nyt vuosien jälkeen siis takaisin Bulgariaan haastamaan Euroopan parhaat. 

Joukkueen valmentajina toimivat Jouko Pakarinen ja Veikko Salminen.

Naisten viestikilpailu kisataan maanantaina 4.7. Karsintakilpailu henkilökohtaiseen kisaan käydään torstaina 7.7., finaalin miekkailu perjantaina 8.7. ja muut finaalilajit lauantaina 9.7.

----
Toni Flink
 

« Takaisin