Maailmancupin finaalipaikka iloinen yllätys Laura Salmiselle

20.6.2017 Laura Salminen edustaa Suomea tällä viikolla 5-ottelun maailmancupin finaalissa Liettuan. Salminen sai kutsun finaaliin yhtenä 36:sta naisottelijasta.

Kilpailu käydään Vilnan Vingis Parkissa ja se käynnistyy torstaina miekkailun ranking-kierroksella jatkuen loppujen lajien (uinti, miekkailun bonus-kierros, ratsastus ja laser-run) osalta lauantaina.

- Pääsy tänne kilpailemaan oli iloinen yllätys. Päätin mennä tämän kauden harjoittelun ehdoilla ja vietin kevään Tallinnassa. Avasin kilpailukaudenkin vasta viimeisestä maailmancupin osakilpailusta Puolasta ja en siis lähtenyt edes tavoittelemaan paikkaa täällä finaaleissa. Siksi pääsy tänne tuli yllätyksenä ja olen siitä Taivaan isälle kiitollinen. Lähden kisaan taistelemaan sijoituksista kuten aina, kun viivalle asetutaan, Laura Salminen kertoo innoissaan.

Naisten kilpailun suosikkeina ovat isäntämaan Lontoon olympiavoittaja ja rankingykkönen Laura Asadauskaite, Saksan Annika Schleu, Venäjän Gulnaz Gudaydullina sekä Korean Kim Sunwoo.

Kilpailu on nähtävissä koostelähetyksenä Suomessa Eurosport2 kanavalla perjantaina ja lauantaina.

----
Toni Flink/ Olympiakomitean uutishuone

Lue lisää kisasta >

« Takaisin