Laura Salminen 25:s maailmancupin finaalissa

25.6.2017 Laura Salminen sijoittui 25. 5-ottelun maailmancupin finaalissa Liettuan Vilnassa. Kutsun 36 ottelijan kilpailuun saanut suomalainen ei ollut juhannuksen kisan loppusijoitukseensa tyytyväinen

- Sijoitus ei ole se, mitä lähdin tavoittelemaan. Tästä ei ole suuntaa kuin ylöspäin. Uskon, ja tiedänkin, että se ei ole mikään ”Amerikan temppu”, Salminen toteaa.

Torstaina käydyssä miekkailussa Salminen oli 25:s voitettuaan 15 ottelua 34:sta. Miekkailun tasaisuutta kuvaa hyvin se, että viisi voittoa enemmän olisi nostanut suomalaisen jo yhdeksännelle tilalle.

Finaalipäivä lauantain avanneessa uinnissa Salminen oli 25:s ajalla 2.23,85. Ratsastuksessa sijoitus oli 26:s. Näin Salminen starttasi laser-runiin sijalta 26. 1,49 Unkarin Tamara Alekszejevin perään. Laser-runissa Salminen oli 27:s parantaen kokonaissijoitustaan yhdellä.

Kisan voiton vei Unkarin Tamara Alekszejev ennen Liettuan Laura Asdauskaitea ja Venäjän Gulnaz Gubaydullinaaa. Miesten kisan voiton otti Ranskan Valentin Prades ennen Ukrainan Pavlo Tymoshchenkoa ja Puolan Jaroslaw Swiderskiä. 

----
Toni Flink
/ Olympiakomitean uutishuone

Lue lisää kilpailusta >

« Takaisin