Kansainvälinen miekkailun huipputurnaus lauantaina 7.4. Helsingin Kampissa

6.4.2018 Mukana olympia-, arvokisa-, ja maailmancupmitalisteja

Hotelli GLO Art Kampissa järjestetään 7.4. kello 13.00 alkaen miesten kalvan kansainvälinen kutsuturnaus All Stars Helsinki 2018.0
All Stars -turnaus on vuosittain järjestettävä miekkailukilpailu, joka vetää puoleensa huippuja ympäri maailman. Edellisinä vuosina se on järjestetty Ateenassa ja Roomassa.

Mukana on olympia-, arvokisa-, ja maailmancupmitalisteja, kuten Andras Redli Unkarista (Rion olympialaisten hopeamitalisti), Jose Luis Abajo Espanjasta (Pekingin olympialaisten pronssimitalisti) sekä Jiri Beran Tsekeistä (vuoden 2017 EM-hopeamitalisti sekä maailmancup-voittaja).

Suomalaisista mukana on Niko Vuorinen ja Alexander Lahtinen sekä lisäksi kaksi suomalaismiekkailijaa aamun karsintakilpailun perusteella.  

Henkilökohtaisen kilpailun lisäksi otellaan North vs. South -joukkueottelu, jossa selvitetään, kumpi pallonpuolikas on maailman paras. Edellisen kerran voittoon otteli team North.

Aikataulu 7.4.
Klo 9 Suomen karsintakilpailu
Klo 13 Kansainvälinen yksilökisa
Klo 16:30 North vs South-joukkuekilpailu
Klo 17:30 Palkintojenjako

Paikka: Hotel GLO Art, Lönnrotinkatu 29 

Lue lisää kilpailusta: https://www.fencing-pentathlon.fi/liitto/tapahtumat/north-south-all-star-kutsukilpailu-helsinki/ ja https://allstarshelsinki.wordpress.com/

Lisätietoja: Niko Vuorinen

« Takaisin