Kalvan maailmancup jatkuu Vancouverissa

15.2.2018 Kalpamiekkailun maailmancup jatkuu miesten osalta tulevana viikonvaihteena Kanadan Vancouverissa. Suomelta henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuvat Niko Vuorinen ja Jaakko Paavolainen.

Peter Bakonyin nimeä kantavan kilpailun alkuerät otellaan perjantaina ja 64-cup lauantaina. Joukkuekilpailu on ilman suomalaisosanottoa luvassa sunnuntaina.

Henkilökohtaiseen kilpailuun on ilmoittautunut 185 miekkailijaa. Tuttuun tapaan terävin kärki on jälleen vahvasti mukana: top20 miekkailijoista mukana on 17. 

Niko Vuorinen:
- Valmistautuminen on kulkenut edellisvuoden tapaan New Yorkin kautta. Nykissä treenasimme USA:n maajoukkueen kanssa, ja nyt Kanadan päässä on otettu hyvinkin korkeatasoisen porukan kanssa matsia. Miekkailuvarusteetkin jopa löysivät tällä kertaa tiensä lennolle. Olympialaisia ja tietenkin Suomen joukkueen suorituksia seuratessa nousee kisafiilis itsellekin.

Jaakko Paavolainen:
- Mukava päästä pitkän tauon jälkeen taas kisaamaan. Viimeiset kuukaudet on toivuttu polvileikkauksesta, mutta nyt kondiksen pitäisi olla taas ”back on track”.

----
Toni Flink
 

« Takaisin