Outi Jaakkola (EM) ainoana U20 tytöistä EM-jatko-otteluihin

7.3.2018 Alle 20-vuotiaiden tyttöjen kalpamiekkailun EM-kisoissa Outi Jaakkola oli paras suomalainen keskiviikkona Sotšissa. Jaakkola selvisi kvartetin ainoana alkueristä jatko-otteluihin, jossa putosi ensimmäisellä kierroksella. Jaakkolan sijoitus oli 58.s.

Jaakkola hävisi pudotusottelussaan 64-kaaviossa Israelin Vera Maia Devi Kanevskille 8-15. Kaveski sijoittui lopputuloksissa yhdeksänneksi.

Outi Jaakkola ja Inka Mikkilä voittivat alkueräisään kaksi ottelua kuudesta. Mikkilä oli ensimmäinen jatko-otteluista pudonnut ottelija. Mikkilä putosi jatkosta kahden annetun piston erotuksella. 

Yhden alkueräottelun voittanut Linn Sundquvist sijoittui 73:nneksi ja kaikki alkueränsä ottelut hävinnyt Anna Vuorinen oli 86:s. Mikkilän sijoitus oli 65:s.

Torstaina vuorossa on U20 poikien henkilökohtainen kilpailu, jossa Suomen edustajina ovat Ellis Saavalainen (sijoitettu 82), Joonas Savelainen (64), Topias Tauriainen (35) ja Jussi Terho (81). Mukana on 91 miekkailijaa, joista 69 selviää kaavioon alkueristä.

---
Toni Flink
Kuva: Augusto Bizzi

Lue lisää kisasta >

« Takaisin