Jaakko Paavolainen 60:s MM-kalvassa

23.7.2018 Jaakko Paavolainen oli todella lähellä etenemistä 32 parhaan joukkoon kalpamiekkailun MM-kilpailuissa Kiinan Wuxissa maanantaina. Paavolainen hävisi ratkaisevan piston myötä japanilaiselle Koki Kanolle jatkopaikan pistein 14-15.

Japanilainen on tämän vuoden Aasian mestaruuskilpailujen pronssimitalisti ja viime vuoden MM-kilpailujen 15:s. Kano sijoittui lopulta yhdeksänneksi pudottuaan Yannick Borelille yhdellä pistolla puolivälieristä.

- Oli ihan hyvää miekkailua ja voitto oli todella lähellä, mutta näin vain jäi seuraavat ottelut haaveeksi. Nyt hetki huilia ja sitten skarpataan joukkuekisaa varten, Paavolainen itse kertasi tapahtumia.

Miesten joukkuekilpailu käynnistyy keskiviikkona. Suomen joukkueen muodostavat Paavolaisen lisäksi Niko Vuorinen, Teemu Seeve sekä Topias Tauriainen.

Naisten kalvan henkilökohtaisen maailmanmestaruuden voitti sunnuntaina Italian Maria Navarria. Hopeaa saavutti Romanian Ana Maria Popescu ja pronssia Sveitsin Laura Staehli sekä USA:n Courtney Hurley. Anna Salminen oli 89:s.

------
Toni Flink

Kuva: FIE/Bizzi

Lue lisäää kisasta >

« Takaisin