Ismo Salminen karsiutui Rooman finaalista

31.3.2016 Heikko miekkailu söi pohjan Ismo Salmisen menestymisen mahdollisuuksilta 5-ottelun maailmancupin karsintakilpailussa torstaina Roomassa

Salminen oli oman karsintaryhmänsä 28, kun kahdeksan parasta eteni suoraan lauantaiseen finaalikilpailuun. 32:en urheilijan ryhmässä Salminen voitti 12 miekkailuottelua ollen lajin jälkeen 27:nnella tilalla.

- Miekkailu oli kädetöntä. En halua sen kummemmin selitellä, mutta jokainen jolla on ollut tenniskyynärpää tietää miltä se tuntuu, Salminen kuvaili.

Uinti aikaan 2.07,88 Salminen oli hitaassa altaassa tyytyväinen. Se riitti ryhmässä 17. tilaan.Ampumajuoksuun lähteminen oli haastavaa, koska finaalihaaveita ei enää ollut. Siinä Salminen oli ryhmänsä 19. nopein.

Laura Salminen selviytyi keskiviikkona naisten karsinnasta perjantaiseen finaalikilpailuun. Kauden kolmas maailmancupin osakilpailu käynnistyy uinnilla kello 9 Suomen aikaa ja ampumajuoksu päättää ottelun kello 18.30 alkaen. Kilpailua pystyy seuraamaan netissä suorana osoitteessa uipmtv.org

Toni Flink 31.3.2016

 

« Takaisin