Eevi Bengs mukana Puolan olympiakarsinnoissa

11.9.2019 Eevi Bengs osallistuu tällä viikolla 5-ottelun olympiakarsintoihin kuuluvaan Puolan osakilpailuun. Polish Open kisataan Zielona Góran kupeessa Drzonkówissa läntisessä Puolassa.

Karsintakilpailu käydään torstaina ja finaali lauantaina. 

- Viime viikot on mennyt treenien parissa. Drzonków on tullut tutuksi jo monen vuoden ajalta ja se on hyvä paikka kisata. Luvassa on varmaan hieno kisa johon on kiva lähteä, Bengs kertoi ennakkotunnelmistaan.

Tokion olympialaisiin selviää 36 urheilijaa kisaamaan 5-ottelun mitaleista. Näistä paikoista on nyt jaettu MM-kisojen, maailmancupin finaalin ja muutamien maanosien mestaruuskilpailujen myötä 17 plus Japanin paikka isäntänä. Aasian ja Oseanian mestaruuskisoissa on jaossa seitsemän paikkaa, ensi vuoden MM-kisoissa kolme, seitsemän tulee olympiarankingista ja kaksi ns. villillä kortilla.

Puolan kisan väliin jättävä Laura Salminen on tällä hetkellä olympiarankingissa kahdeksantena (54 pistettä) ja Eevi Bengs sijalla 91. (6 pistettä). Jo paikan saavuttaneiden ns. riisutulla listalla Salminen on tällä hetkellä peräti ykköspaikalla.

-----
Toni Flink

Lue lisää kisasta >

« Takaisin