Eevi Bengs avaa 5-ottelun maailmancupin Egyptissä

26.2.2018 Nykyaikaisen 5-ottelun maailmancupkausi käynnistyy keskiviikkona Kairossa. Eevi Bengs aloittaa kevään kisaurakkansa. Laura Salminen keskityy kevään harjoitteluun.

Platinum Clubilla Kairossa käytävän osakilpailun karsinta käydään keskiviikkona 28.2. ja karsinnassa kisataan tutusti miekkailussa, uinnissa sekä laser-runissa. Finaalissa perjantaina 2.3. mukana on myös esteratsastus.
- Syksyn treenikausi sujui pääosin terveenä ja pääsin hyvin treenaamaan, sen puolesta on tosi kiva aloittaa maailmancupin kausi, 27-vuotias Bengs kertoo. 

Bengsin valmistautuminen on sujunut Kairoon hyvin, vaikka pakkaset ovat olleetkin hieman riesana. 
- Onkin hienoa päästä pakkasia pakoon Kairon lämpöön. Kisapaikka on uusi ja kuvien perusteella se näyttää hyvältä, tiistaina näkee sitten mitä ne todellisuudessa ovat.

Odotukset kisakauden avaukseen ovat selkeät.
- Olen todella paljon paremmassa kunnossa kuin viime vuonna tähän aikaan ja on siistiä päästä kisaamaan. Suurimmat odotukset tälle vuodelle on pysyä terveenä ja sitä kautta pystyä nostamaan tasoa viime vuodesta. Kunto on kova, kauden aikana selviää mihin se riittää muihin verrattuna, Bengs listaa.

Maailmancupin ohjelma 2018
28.2.-4.3. Kairo, Egypti
24.-31.3. Los Angeles, USA
3.-7.5. Keckesmet, Unkari
23.-27.5. Sofia, Bulgaria
21.-24.6. Finaali. Astana, Kazakhstan 
17.-23.6. EM-kilpailut, Szekesfehervar, Unkari
6.-15.9. MM-kilpailut, Mexico City, Meksiko

« Takaisin