Bengs ja Salminen Unkarin EM-taistoon

18.7.2018 Eevi Bengs ja Laura Salminen muodostavat Suomen edustuskaksikon 5-ottelun EM-kilpailuissa tällä viikolla Unkarin Székesfehérvárissa

Karsintakilpailu käydään torstaina 19.7. ja finaali lauantaina 21.7. Karsinnassa kisataan muissa lajeissa paitsi esteratsastuksessa. 

Eevi Bengs:
- Tuntuu hyvältä, terveys on hyvä ja sen puolesta on kiva päästä kisoihin. Treeniä ei ole kevään sairastelujen jälkeen kauheasti takana, mutta viimeiset viikot ovat sujuneet hyvin pieniä kolhuja lukuunottamatta. Vaikka loppukevään maailmancupin kisat jäivät väliin, niin Saksan mestaruuskisat toimivat hyvänä valmistavana kilpailuna ja sen jälkeen oli onnistunut leiri Puolassa.
- Rikkonaisen kevään jälkeen sijoitustavoitetta ei ole, vaan tavoitteena on nauttia hyvin järjestetyistä kilpailusta Unkarissa ja siitä, että pääsee taas kilpailemaan terveenä.

Laura Salminen:
- Syksy ja kevät on mennyt Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa hyvän harjoittelun kera, ja nyt lähden kauden ensimmäiseen kansainväliseen kisaan. Pitkä harjoittelukausi on tuntunut hyvältä, ilman maailmancupin kisojakin.

----
Toni Flink

Lue lisää kisasta >

« Takaisin