Bengs ja Salminen MM-finaaliin

22.8.2013

SUOMALAISET 5-OTTELUNAISET HIENOSTI FINAALIIN TAIWANIN MM-KISOISSA

Taiwanin huonot sääolosuhteet eivät huonontaneet suomalaisten nykyaikaisen 5-ottelun edustajien asemia MM-kisojen karsinnan viimeisessä lajissa ampumajuoksussa. Laura Salminen ja Eevi Bengs selvittivät kummatkin tiensä loistavasti huomiseen loppukilpailuun. Suomalaiset lähtivät ampumajuoksuun sijoilta 23. ja 24., maaliin saavuttaessa Laura Salminen oli 10. ja Eevi Bengs 17.

Laura Salminen suoritti loistavan ammunnan ja selvitti itsensä suoraan loppukilpailuun ollen karsintaeränsä 12 parhaan joukossa. Eevi Bengs puolestaan onnistui juoksussa erittäin hyvin ja oli juoksuvauhdissa eränsä viides ja selvisi ajan perusteella finaaliin.

Huomenna perjantaina naisilla on edessään kova kilpailupäivä, kun kaikki lajit vedetään normaalilla aikataululla. Taifuunin aiheuttamat karsinnan aikataulumuutokset aiheuttavat sen, että naisilla ei ole normaalia välipäivää ennen ratkaisevaa finaalia. Taiwanin korkea 36 asteen lämpötila ja ankara ilmankosteus tekevät olosuhteet vielä todella haastaviksi. Molemmat suomalaisnaiset ovat kuitenkin erittäin iloisia finaalipaikastaan ja luvassa on kova finaalitaistelu.

Huominen tulosseuranta löytyy..

Liitteenä kuvat Suomen MM-osallistujista..

Lisätietoja..

« Takaisin