Suurkiitos SM- ja PM-kilpailun järjestelyporukalle ja vapaaehtoisille!

6.9.2017 Viikonlopun 5-ottelun PM- ja SM-kilpailut keräsivät kiitosta järjestelyistä. Kisa pidettiin yhden päivän tiiviinä pakettina mikä asetti haasteita järjestelyille, mutta niistä selvittiin kunnialla. Kilpailu osoitti myös että Pohjoismainen 5-otteluyhteisö elää vahvana ja elättelee toiveita uusista menestysvuosista kansainvälisillä areenoilla.

PM-kilpailut järjestetään Suomessa joka kolmas vuosi. Edellisen kerran PM:ät olivat Suomessa 2014. Tällöin kisat olivat suunnilleen samankokoiset, mutta ulkomaisia osallistujia oli selkeästi vähemmän. Nyt Ruotsin vahva juniorityö näkyi suurena osallistujamääränä juniorisarjoissa. Kisa keräsi myös suuren katsojajoukon seuraamaan ratkaisuhetkiä Keravalla. Haaveissa elää tavoite, että jonain päivänä PM-kilpailut voitaisiin laajentaa Nordic & Baltic-mestaruuksiksi ja pitää kilpailuna josta saa maailmanranking-pisteitä.

Tämän kaltaisen kilpailun järjestäminen ei ole mahdollista ilman taitavaa ja sitoutunutta vapaaehtoisporukkaa. Kisan sujuvoittamiseksi vapaaehtoisia olisi saanut olla vielä enemmänkin, jolloin jokaisen nyt auttaneen panos nousee vieläkin arvokkaammaksi. Tulevaisuudessa toivotamme mukaan toivottavasti entistä suuremman joukon vapaaehtoisia, jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa tekemistä!

Lue lisää kisasta ->

Kuvat: Kalle Nuuja

« Takaisin