Sää suosi Winter Pentathlonia

12.3.2017 Sarjojen voittajiksi ottelivat Tambet Kibal (EST), Saskia Halminen (HN5O), Carl Andsten (KyIF/UR33), ja Alma Haavisto (KyIF/UR33).

Viktor Platanin muistokilpailu Winter Pentathlon eli talvi-5-ottelu kilpailtiin viikonloppuna Kirkkonummella ja Helsingissä. Sää suosi talvilajeja lauantaina, kun suurpujottelu ja murtomaahiihto suoritettiin Kirkkonummen Peuramaalla säteilevässä auringonpaisteessa. Aurinko pehmensi niin rinnettä kuin latuakin, mutta kilpailijat pääsivät turvallisesti maaliin molemmissa lajeissa. Lisäksi lauantaina suoritettiin ammuntaosuus Kyrkslätt Skytteförening:n tiloissa Kirkkonummella.

Sunnuntaina kisa jatkui miekkailulla, jossa juniorit miekkailivat omassa sarjassaan. Tänä vuonna kilpailu päätettiin poikkeuksellisesti uintiosuuteen Pirkkolassa ratsastuksen sijaan.

Kilpailu keräsi mukavan osallistujamäärän, kun yhteensä 17 urheilijaa kisaili kolmessa eri sarjassa (masters, seniorit ja juniorit). Palkintojenjaon yhteydessä kilpailun johtaja Jan Bade kertasi osallistujille Viktor Platanin tarinaa. Platan edusti Suomea vuoden 1948 St Moritzin talviolympialaisissa jossa talvi-5-ottelu oli koelajina.

Sarjojen voittajat:

Masters:
Tambet Kibal (EST), 1356,25p

Seniorit:
Naiset: Saskia Halminen HN5O, 1205p
Miehet: Carl Andsten KyIF/UR33, 920,75p

Juniorit:
Alma Haavisto KyIF/UR33, 1206,75p

Lue lisää ->

 

« Takaisin