FIE tarjoaa taas valmentajakoulutusta Budapestissä

20.6.2017 Koulutus alkaa 3.9 ja päättyy 2.12.2017. Jos olet kiinnostunut ottamaan osaa koulutukseen, ota pikaisesti yhteyttä liiton toimistoon!

FIE Fencing Academy tarjoaa nopealla aikataululla kolmen kuukauden mittaisen valmentajakoulutuksen kaikilla aselajeilla eurooppalaisille jäsenmailleen. Koulutus alkaa 3.9 ja päättyy 2.12.2017. Suomi saa ehdottaa yhtä koulutettavaa, ja maiden ehdokkaiden joukosta FIE valikoi koulutettavat. Mikäli Suomesta on useampi kiinnostunut, liiton Koulutustyöryhmä valitsee ehdokkaan. FIE kustantaa koulutuksen, majoituksen ja ylläpidon koko koulutuksen ajan. Koulutus on tarkoitettu valmentajille joilla on jo jonkun verran kokemusta.

Tällä kertaa tarjotaan mahdollisuutta myös urheilijoille joita kiinnostaa valmentaminen oman uran jälkeen. Kriteereinä yli 18v ikä, maajoukkuestatus sekä kilpaileminen vähintään EM tai MM-tasolla. Myös uransa lopettaneet urheilijat ovat tervetulleita.

Oletko kiinnostunut ottamaan osaa koulutukseen? Ota pikaisesti yhteyttä liiton toimistoon (Lena tai Saskia), paikat täyttyvät nopeasti!

Taneli Rautalan (EM) kuulumisia tällä hetkellä käynnissä olevasta koulutuksesta:

"Budapestin FIE-valmennusleiri on kohta näyttökoetta vaille valmis. Kolme kuukautta kansainvälisessä ympäristössä on ollut hyvin kiinnostava kokemus. Leirillä on saanut hyvin tuntumaa erilaisiin valmennusperiaatteisiin, mikä on tuonut lisää syvyyttä omaan tekemiseen. Erityisen mielenkiintoisia ovat olleet paikallisen liikuntatieteellisen yliopiston järjestämät luennot urheilufysiologiasta, -psykologiasta, -pedagogiikasta ja muista harjoittelua ohjaavista teorioista. Kurssia olisi ehkä voinut tehostaa ajankäytöllisesti, mutta toisaalta opittujen asioiden reflektointiin oli hyvin aikaa. Uskon vahvasti, että oma valmennusosaamiseni on kehittynyt leirin ansiosta. Jatkossa saa sitten nähdä, miten tätä osaamista pääsee parhaiten hyödyntämään suomalaisen miekkailun kehittämisessä."

« Takaisin