Kisajärjestäjän Ophardt-ohje

Kisajärjestäjän Ophardt-ohje

 1. Tarkasta sarjat, kisapäivät, sarjojen päivämäärät ja ilmoittautumisajan umpeutuminen Ophardissa ja tee tarvittavat korjaukset (päämenu -> administration -> events ). Mikäli kisasta puuttuu jokin sarja ole yhteydessä liiton toimistoon.
 2. Lataa kisakutsun pdf-versio Ophardtiin 
 3. Liiton toimisto voi auttaa ulkomaalaisten osallistujien syötössä (mikäli miekkailja puuttuu Ophardista ole yheydessä liiton toimistoon).
 4. Tarkista, että kaikilla ilmoittautuneilla miekkailijoilla on voimassa oleva liiton kilpailulisenssi voimassa oleva liiton kilpailulisenssi >
 5. Lataa lopullinen xml-kisatiedosto Ophardtista juuri ennen kisaa, jolloin kaikki mahdolliset muutokset ovat mukana
  1. Valitse päävalikosta ”download registration-file” ja tallenna xml-kisatiedosto koneellesi.
  2.  Avaa FencingTime/Engardessa uusi kilpailu "from xml file" ja valitse kisatiedosto koneeltasi. Ohjelma lukee miekkailijat, jotka vielä pitää ladata muistista (memory, import all).
  3. Pyöritä kisa, tarvittaessa lisäät ja/tai poistat miekkailijoita/tuomareita suoraan ohjelmaan.
 6. HETI kilpailun jälkeen lataa xml-tulostiedosto takaisin Ophardtiin. HUOM!! Muista painaa ”calculate ranking” ruutua tallennusvaiheessa, jotta liiton rankingit päivittyvät automaattisesti.Tulokset voi myös syöttää mauaalisesti - valitse yksi miekkailija kerrallaan ja anna sijoitus.
 7. HETI kisan jälkeen lataa myös täydellinen pdf-kisapaketti Ophardtiin (osallistujat, alkuerät, ranking, uloslyöntitaulukko, lopputulokset, tuomariaktiivisuus). Fencing Time - ohejlmasta pdf-muotoisen tulospakerton saa suoraan,  Engarden Basic-version xml-tiedoston voi konvertoida pdf-tiedostoksi Fencing Result Converter-ohjelmalla > (uusin versio 2.1). Konvertointi joukkuekilpailusta onnistuu vain "extended" xml-tiedostosta. pdf-tiedoston voi tehdä myös manuaalisesti (eri vaiheet erikseen pdf-tiedostoksi ja lopuksi yhdistely esim. ilmaisella pdfsum-ohjelmalla). Malli "itse tehdystä" pdf-raportitsa löytyy tästä > ja Fencing Result Converter -ohjelmalla tehdystä pdf-raportista tästä > 

Englanninkieliset täydelliset ohjeet löytyvät Ophardtista kohdasta "Manuals"

 • online registration
 • manage tournaments
 • download registration-file
 • registration-overview
 • upload tournament-result

Miten julkaiset Ophardt-linkin?

Mikäli haluat lähettä tai julkaista Ophardt-linkin sinun tulee muuttaa linkki seuraavasti, jotta sen voi avata myös kirjatumatta järjestelmään:

https://online.ophardt-team.org/meldeuebersicht3.asp?vnummer=5870&saison=12 
----> 
http://ranglisten.ophardt-team.org/meldeuebersicht3.asp?vnummer=5870&saison=12