5-ottelijat Maailmanranking-pisteille Puolan avoimissa

12.7.2015

Suomalais-5-ottelijat kilpailivat viikonloppuna Puolan avoimissa mestaruuskilpailuissa Drzonkôvissa. Miesten kilpailussa perjantaina Ismo Salminen suoritti tasaisen kisan sijoittuen 1386 pisteellä sijalle 16, kun mukana oli 43 miestä. Tällä sijoituksella tienattiin 15 maailmanrankingpistettä.

- Tasaisia suorituksia, parhaaksi lajiksi muodostui ampumajuoksu, jossa paransin ennätystäni roimasti. Hyvillä fiiliksin eteenpäin, se päivä kun kokonaisuus loksahtaa kohdilleen lähenee, kommentoi Ismo kotimatkalta.

Naisten kilpailussa lauantain oli mukana Laura Salminen, Eevi Bengs ja Saskia Halminen. Laura suoritti hienon kisan ollen kahdeksas 1319 pisteellä 37 osanottajan kovatasoisessa kisassa, muun muassa uiden lähelle ennätystänsä ajalla 2:19,97 ja tienasi maailmanrankingpistettä.

-Viikon sisällä kolme kovaa kisaa, Laura kertoi viitaten viime viikon Berliinin MM-kisoihin. Hienoa huomata, että kroppa kestää loistavasti tälläisen rupeaman. Hyvillä mielin eteenpäin, unelma sarja saa viellä odottaa hetken!

Eevi Bengs oli hyvällä miekkailulla ja tasaisilla suorituksilla muissa lajeissa sijalla 14 (17 maailmanrankingpistettä).

- Drzonkowissa on aina mukava kisata, melkein kuin olisi kotikisat. Jään vielä tänne leirille jatkamaan treeniä kohti EM-kisoja, Eevi kertoi Drzonkowista.